Accommodatie

Accommodatie S.C. REMO:
Sportpark De Verademing
Asmansweg 104
2571 DC ‘s-Gravenhage
Telefoon: (070) 396 41 41

Parkeergelegenheid
Parkeerplaats Esperantoplein
Routebeschrijving

Na een aantal verhuizingen is S.C. REMO sinds eind 2004 gevestigd op het sport- en recreatiepark De Verademing. Het park ligt in de wijk Regentessekwartier en is misschien wel de grootste (gedeeltelijk) openbare speelvoorziening in Den Haag. REMO heeft er twee voetbalvelden tot haar beschikking die voorzien zijn van kunstgras.

Op het terrein tussen de Loosduinseweg en de Newtonstraat lag vroeger de gemeentelijke vuilverbranding. Sinds de herinrichting kunnen buurtbewoners hier recreëren en diverse sporten beoefenen, zoals voetbal, tennis, basketbal en fitness. Ook ligt er een paardenmanege, twee jeu de boulebanen en een speeltuin.

Behalve S.C. REMO bevinden zich ook de Stichting Paard Klep & Co en Welzijnsorganisatie Vóór in het park. Meer informatie is te vinden in de informatiefolder van de Gemeente Den Haag.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van S.C. REMO staat in de routebeschrijving aan de rechterkant. Let op: Parkeren voor de poort is niet toegestaan. Gelegenheid om te parkeren is er op de parkeerplaats aan het Esperantoplein. Als u een navigatiesysteem gebruikt, kies dan voor postcode 2518 – Esperantoplein.

Toegankelijkheid
De Verademing is goed toegankelijk voor mensen met een beperking, het hele complex is gelijkvloers. De kantine van S.C. REMO is rolstoelvriendelijk en voorzien van een invalidentoilet.

Verhuur kantine
De kantine van S.C. REMO is niet voor verhuur beschikbaar.

Parkregels
Om De Verademing schoon en veilig te houden is ook uw medewerking noodzakelijk. Onlangs zijn er speciale pictogrammen geplaatst die de huisregels van het park aangeven. Dit zijn de belangrijkste:

  • houd het terrein schoon: doe afval in de afvalbakken
  • niet fietsen op het terrein
  • geen alcohol en drugs op het terrein
  • geen auto’s, brommers en scooters op het terrein

Het park in beeld